DienstenVanaf maandag 16 maart zijn er door de regering, rekening houdend met de richtlijn van het RIVM, verregaande maatregelen getroffen om de verspreiding van het coronavirus te beteugelen. 
Deze treffen gelegenheden waar mensen bij elkaar komen zoals scholen, horecagelegenheden en centra voor kinderopvang. Arbeids Psychologie Amsterdam onderschrijft het belang van deze maatregelen. Voor de komende weken - tot in ieder geval 6 april - worden dan ook alle fysieke ontmoetingen met cliënten/opdrachtgevers opgeschort.

Gemaakte afspraken op de Stadhouderskade zijn geannuleerd. Voor cliënten betekent dit dat de afspraken NIET doorgaan.
APA blijft telefonisch en per e-mail bereikbaar voor overleg of consultatie.


APA Amsterdam biedt helderheid in de vorm van

Psychologisch onderzoek bij de vraag: passen medewerker en werkinhoud bij elkaar? Bij (dreigend) ziekteverzuim en ook bij letselschade brengen we mogelijkheden en beperkingen in beeld. Middels een arbeidspsychologisch onderzoek verstrekt APA advies over belastbaarheid, arbeidsmogelijkheden en re-integratie.

Psychologische begeleiding: APA Amsterdam biedt psychologische begeleiding en coaching aan professionals met werkgerelateerde vragen, loopbaankwesties, spanningsklachten en het verbeteren van communicatie en relaties op het werk. Onze psychologen zijn BIG-geregistreerde GZ-psychologen waardoor begeleiding bij depressies en angststoornissen vanuit de basisverzekering wordt vergoed, maar spanningsklachten en burn-out niet.

Trainingen en workshops: APA Amsterdam schoolt professionals door middel van trainingen in assertiviteit, acceptabel “nee”-zeggen, conflicthantering en onderhandelen, o.a. met behulp van Aikido.

Snelle diagnose en interventieadvies: zowel voor MKB als voor grotere organisaties biedt APA Amsterdam een totaalpakket van analyse, advies en interventie bij verstoorde werkrelaties, ziekteverzuim en conflicten. Een snelle interventie voor de organisatie en voor de medewerkers.

Joomla templates by a4joomla