Medewerkers

De psychologen van Arbeids Psychologie Amsterdam zijn klinisch psychologisch en therapeutisch geschoolde psychologen van Arbeid & Gezondheid. Ze zijn NIP en BIG geregistreerd en hebben vele jaren ervaring in het uitvoeren van psychologisch onderzoek en psychologische begeleiding. Hun expertise zetten ze in voor psychologisch onderzoek en advies aan - en psychologische begeleiding van - medewerkers en werkgevers. Ze zien werkgever én medewerker als hun opdrachtgevers en werken in opdracht van bedrijven, scholen, ziekenhuizen, HRM functionarissen, Arbo artsen, verzekeringsmaatschappijen. 

 

APA Jaap van den BroekJaap van den Broek

“Ik werk het liefst met professionals, mensen die vakinhoudelijk werken op een hoog niveau, en met leidinggevenden. Mijn specialiteit is om met hen uit te zoeken hoe zij hun kwaliteiten tot hun recht kunnen laten komen en hoe hun zelfsturend vermogen hersteld kan worden."

Jaap studeerde klinische psychologie en arbeids- en organisatiepsychologie en heeft daarna drie psychotherapieopleidingen gevolgd. Hij nam deel aan de Commissie Donner, werkte 12 jaar als revalidatiepsycholoog en was lange tijd voorzitter van de sectie Arbeid en Gezondheid van het NIP. In 1993 richtte hij APA op. Naast zijn leidinggevende taak bij APA werkt Jaap als psychodiagnosticus, begeleider en coach van mensen met werkgerelateerde levens- en loopbaanvragen. Hij is vertrouwenspersoon en denkt met directies mee over de voorwaarden waaronder medewerkers gezond blijven functioneren. Jaap is BIG-GZ psycholoog en psycholoog Arbeid en Gezondheid NIP. Jaap is getrouwd en heeft drie kinderen. 

 BIG-registratienummer: 19049260125

 

Jeanine Dijkstra psychologisch assistent

Corinne Lemans, Lemans Office Support, Office manager

 

 

Joomla templates by a4joomla