Medewerkers

De psychologen van Arbeids Psychologie Amsterdam zijn klinisch psychologisch en therapeutisch geschoolde psychologen van Arbeid & Gezondheid. Ze zijn NIP en BIG geregistreerd en hebben vele jaren ervaring in het uitvoeren van psychologisch onderzoek en psychologische begeleiding. Hun expertise zetten ze in voor psychologisch onderzoek en advies aan - en psychologische begeleiding van - medewerkers en werkgevers. Ze zien werkgever én medewerker als hun opdrachtgevers en werken in opdracht van bedrijven, scholen, ziekenhuizen, HRM functionarissen, Arbo artsen, verzekeringsmaatschappijen. 

 

APA Jaap van den BroekJaap van den Broek

“Ik werk het liefst met professionals, mensen die vakinhoudelijk werken op een hoog niveau, en met leidinggevenden. Mijn specialiteit is om met hen uit te zoeken hoe zij hun kwaliteiten tot hun recht kunnen laten komen en hoe hun zelfsturend vermogen hersteld kan worden."

Jaap studeerde klinische psychologie en arbeids- en organisatiepsychologie en heeft daarna drie psychotherapieopleidingen gevolgd. Hij nam deel aan de Commissie Donner, werkte 12 jaar als revalidatiepsycholoog en was lange tijd voorzitter van de sectie Arbeid en Gezondheid van het NIP. In 1993 richtte hij APA op. Naast zijn leidinggevende taak bij APA werkt Jaap als psychodiagnosticus, begeleider en coach van mensen met werkgerelateerde levens- en loopbaanvragen. Hij is vertrouwenspersoon en denkt met directies mee over de voorwaarden waaronder medewerkers gezond blijven functioneren. Jaap is BIG-GZ psycholoog en psycholoog Arbeid en Gezondheid NIP. Jaap is getrouwd en heeft drie kinderen. 

 BIG-registratienummer: 19049260125

 

APA Christina” border=Christina Kors

"Ik ben zeer geïnteresseerd in wat mensen drijft, waar worden ze blij van en wat motiveert hen?"

Intrinsieke motivatie is wat kinderen en volwassenen de energie en het doorzettingsvermogen geeft om door te gaan en hun dromen na te jagen. Soms gaat dat mis, zit je ziek thuis en kan je wel wat hulp gebruiken. Samen onderzoeken hoe je (weer) grip krijgt op je leven je werk én de energie en de motivatie weer ervaart om richting te geven aan je werkzame leven. Christina studeerde psychologie aan de universiteit van Amsterdam en specialiseerde zich in de Arbeids & Organisatie psychologie. Psycholoog NIP | Registerpsycholoog A&O.
Christina is getrouwd, moeder van twee dochters en woont en werkt in Amsterdam.

 

 

Jeanine Dijkstra psychologisch assistent

 

 

Joomla templates by a4joomla